🚛 Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Knygoje "Konservuojame namie. Mėsa. Žuvys. Grybai. Daržovės"
rasite daugiau nei 100 laiko patikrintų, mūsų mamų ir močiučių
išbandytų konservavimo receptų. Be daugeliui įprastų daržovių konservų,
pagal šia knygą galėsite pasiruošti maisto atsargų iš mėsos, žuvies,
grybų. Namuose gaminti konservai ne tik skanesni, įvairesni ir įdomesni
už esančius parduotuvių lentynose, bet ir sveikesni.


Yra šeimininkių, kurios mano, jog konservuoti namuose tiesiog neverta - esą parduotuvių lentynos lūžta nuo nebrangių įvairių rūšių konservų. Tinginių kalbos! Ir pagalvokite apie sveikatą. Juk konservai, kuriuos pasigaminame iš užsiaugintų ar įsigytų ekologiškų uogų, vaisių ir daržovių, taip pat grybų, mėsos ar žuvų, yra sveiki ir saugūs, tuo tarpu parduotuvėse įsigytuose dažniausiai yra šaldiklių, dažiklių ir kitų nelabai sveikų dalykų. Be to, fabrikuose pagaminti konservai tokie vienodi ir taip greitai atsibosta. O naminiai žavi skonių skirtumu ir įvairove: net pagal vieną receptą gaminusių dviejų šeimininkių patiekalai bus skirtingo skonio!


Jei bent porą vakarų skirsite konservams ruošti, visą žiemą ir pavasarį galėsite mėgautis įvairiausiomis daržovėmis, mėsos ir sūrių padažais ir pagardais, paruošite žaibišką vakarienę iš konservuotų sriubų, mėsos, žuvų bei grybų. Konservus, pagamintus mamų, ypač įvertins studijuojantis jaunimas ar darbuose paskendusios jaunos šeimos.

Taigi imkite knygą „Konservuojame namie. Mėsa. Žuvys. Grybai. Daržovės", išsirinkite labiausiai patikusius receptus ir pradėkite. Nusivylusių šeimininkių nebus.


Informacija

Autorius: Kristina Bačiauskaitė ir Vilma Bartuškaitė
Leidėjas: Laisvos valandos
Išleidimo metai: 2011
Knygos puslapių skaičius: 216
Formatas: 17x24, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786094100543

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti