Viskam extra -5% nuolaida su kodu: PIGU (išskyrus vadovėlius ir pratybas)
Knygoje "Konservavimo gudrybės" netrūksta nei paruošimo būdų, nei gaminimo receptų.
Niekas nesukelia didesnio pasitenkinimo, kaip pačių konservuoti ir patiekti ant stalo vaisiai ir daržovės ar iš jų pagaminti įvairūs pikantiški pagardai. Jei norite patys konservuoti, šaldyti ar džiovinti, reikia tik šiek tiek laiko, pastangų, gerų įrankių. Nedideli sunkumai bus įveikti, o jūs žiemos mėnesiais turėsite ką skanauti. Nei paruošimo būdų, nei gaminimo receptų šioje knygoje netrūksta.
TURINYS
1 SKYRIUS. ĮVADAS Į NAMŲ KONSERVAVIMĄ / 8
2 SKYRIUS. DŽEMAI, MARMELADAI IR ŽELĖS / 56
3 SKYRIUS. KONSERVAI, SVIESTAS IR VARŠKĖ / 108
4 SKYRIUS. ČATNIAI IR RELIŠAI / 124
5 SKYRIUS. KEČUPAI IR PADAŽAI / 140
6 SKYRIUS. MARINUOTI VAISIAI IR DARŽOVĖS / 158
7 SKYRIUS. SRIUBOS, TROŠKINIAI IR ĮDARAI / 192
8 SKYRIUS. LEDAI IR ŠERBETAI / 226
9 SKYRIUS. VYNAI IR LIKERIAI / 242
RODYKLĖ / 250
Autorius: | Lucy Cornell |
Leidėjas: | Aktėja |
Išleidimo metai: | 2013 |
Knygos puslapių skaičius: | 256 |
Formatas: | 21x21, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955213437 |
Vertėjas: | Rima Guzelytė |
Iš kokios kalbos versta: | anglų |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti