Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Konservavimas yra vienas iš pagrindinių produktų išlaikymo būdų. Taip galima ne tiktai išlaikyti savo rankomis išaugintas žemės gėrybes, bet ir pasiruošti atsargų ilgesniam laikui, sezono metu įsigijus produktų mažiausiomis kainomis.
Glaustame žinyne "Konservavimas namuose. Mažoji enciklopedija", kurį laikote rankose, pateikiama devyniasdešimt pačių populiariausių būdų, kaip pasigaminti konservų namuose. Juo naudodamiesi sužinosite, kaip įsigyti atsargai vaisių ir daržovių, mėsos ir žuvų, išmoksite pasiruošti aromatingų marinatų.
Visos procedūros čia išsamiai aprašytos, todėl šia mažąja enciklopedija galėsite naudotis kaip receptų žinynu, kurį pravartu visada turėti savo namų ar vasarnamio virtuvėje. Vadovaudamiesi kiekvienu receptu garantuotai gausite reikiamą rezultatą.
Leidėjas: | Bestiary |
Išleidimo metai: | 2012 |
Knygos puslapių skaičius: | 96 |
Formatas: | 12x17, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094560545 |
Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę