Viskam extra -5% nuolaida su kodu: PIGU (išskyrus vadovėlius ir pratybas)
Ar konservavimas – sudėtingas dalykas?
Išmanant pagrindinius principus maisto produktų konservavimas tampa visai paprastas, lengvas ir, žinoma, naudingas.
Gamindami namuose ne tik sutaupysite – konservuodami tinkamais būdais ir naudodami priedus pasigaminsite sveikesnių konservuotų produktų. Be to, daugelis jų – tai jau paruoštas patiekalas, kurį galima iš karto valgyti. Vadinasi, tai patogu ir praktiška: vieną kartą sugaišę daugiau laiko sutaupysite jo ruošdami pietus ar vakarienę.
Knygoje "Konservavimas. Lengvai ir paprastai" rasite, kokių konservų galima pasigaminti kaitinant maisto produktus aukštoje temperatūroje, ką ir kaip marinuoti, šaldyti, džiovinti, rauginti, kaip produktus konservuoti su cukrumi, ir daugiau kaip 150 puikių receptų!
"Konservavimas. Lengvai ir paprastai" - tai puikus konservavimo vadovas norintiems namuose konservuoti lengvai ir paprastai! Praktiška, skanu, sveika!
Leidėjas: | Terra Publica |
Išleidimo metai: | 2016 |
Knygos puslapių skaičius: | 240 |
Formatas: | 17x24, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094730092 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti