🚛 Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥

KNYGŲ RINKINYS. Žalia - gardu: 100 žaliavalgiškų receptų + Sveiki patiekalai pagal sezoną

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

"Žalia – gardu. 100 žaliavalgiškų receptų“

Manote, kad žaliavalgiška virtuvė – tai vien prėsko skonio daržovės ir salotų lapai? Knygos „Žalia – gardu. 100 žaliavalgiškų receptų“ autorė pasirengusi šį stereotipą paneigti. Jau antrus metus ji nesustodama kuria, eksperimentuoja, derina įvairius produktus ir ieško naujų skonių.

Kaip teigia Jurgita, jos misija – kurti tokius patiekalus, kurių skonis būtų priimtinas ne tik prisiekusiems žaliavalgiams, bet ir kiekvienam, siekiančiam valgyti sveikiau: „Noriu parodyti, kad maistą galima paruošti skaniai ir kūrybiškai jo neverdant, netroškinat, nečirškinant keptuvėje. Toks maistas išsaugo visas vertingąsias savybes, bet skoniu primena tradicinį.


Iš žalių, neapdorotų produktų galima paruošti bet kokį gardų patiekalą: sriubą, užtepą, maltinukus, ir netgi „silkę“ pataluose. Na, o žaliavalgiškiems saldumynams ar ledams apskritai abejingų nelieka. Tad kviečiu drauge pasinerti į gardžių eksperimentų pasaulį. Gaminti, skanauti, patirti naujų atradimų džiaugsmą“.



"Žalia – gardu. Sveiki patiekalai pagal sezoną"



Knygos „Žalia – gardu. 100 žaliavalgiškų receptų" autorė Jurgita Djakonovaitė pristato naują receptų knygą „Žalia – gardu. Sveiki patiekalai pagal sezoną".


Ar žinojote, kad yra tokia pica, kurią valgyti ne nuodėmė net labiausiai prisiekusiam sveikuoliui?

Ar pastebėjote, kad lietuviškose pievose auga patys sveikiausi „kaparėliai"?

Ar vaikštinėjant miške kada kilo mintis iš eglių ūglių pasiruošti nuostabaus skonio saldumynų?


Originalių, termiškai neapdorotų patiekalų kūrėja Jurgita Djakonovaitė savo antrojoje receptų knygoje provokuoja į maisto gamybą pažvelgti kitaip – žaismingai ir išradingai. Įprastos daržovės, žalumynai ir kitos gamtos gėrybės Jurgitos virtuvėje atsiskleidžia naujais skonio niuansais.

Knygoje „Žalia – gardu. Sveiki patiekalai pagal sezoną" daug dėmesio skiriama maisto sezoniškumui. Jurgita įsitikinusi, jog sveikiausia ir gardžiausia yra tai, kas uždera mūsų aplinkoje ir yra valgoma tinkamu laiku: „Užsienietiškas viduržiemio pomidoras niekada neprilygs tam, kurį mūsų darže sunokino vidurvasario saulė."


Knygoje rasite ir išskirtinį skyrelį. Jame savo puikiais receptais dalijasi Jurgitos bičiulės – taip pat išradingos žaliosios mitybos kulinarės Aušra Taraškevičienė, Irena Masiulytė, Jurga Banienė ir Snieguolė Ladinskienė.

Informacija

Autorius: Jurgita Djakonovaitė
Leidėjas: Žurnalų leidybos grupė
ISBN ar kodas: KOMPLEKTAS51

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti