Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau ČIA >>
„Kodėl mes valgome (per daug). Naujas mokslas apie apetitą“ - „The Sunday Times“ bestseleris apie naująjį svorio reguliavimo mokslą ir tai, kaip tobulinti figūrą neskaičiuojant kalorijų.
• Kodėl taip sunku kontroliuoti svorį vadovaujantis dabartiniais medicinos ir mitybos specialistų patarimais?
• Kas gali duoti priešingus, nei tikitės, rezultatus norint nepriaugti svorio?
• Kokios geriausios ilgalaikės svorio reguliavimo strategijos?
• Kodėl daugybė žmonių jaučiasi įkalinti dietų ir negali iš jų ištrūkti?
Atsakymai į šiuos ir daugybę kitų aktualių klausimų – stereotipus laužančioje daktaro Andrew Jenkinsono knygoje.
Pastaruosius 15 metų bariatrinės (svorio sutrikimų ir gydymo) chirurgijos gydytojas daktaras Andrew Jenkinsonas konsultuoja žmones, įstrigusius nesibaigiančiame dietų pragare. Tūkstančiams pacientų padėjęs medikas nagrinėja konkrečius savo praktikos atvejus ir pasakoja apie metabolizmo mokslą, leidžiantį visiškai naujai pažvelgti į tai, kaip veikia mūsų apetitas.
Šiame praktiniame vadove „Kodėl mes valgome (per daug). Naujas mokslas apie apetitą“ dr. A. Jenkinsonas dekonstruoja giliai įsišaknijusius mitus apie mūsų kūną ir nuodugniai aiškina, kodėl dietos dažnai duoda priešingą, nei tikimės, rezultatą. Specialistas smulkiai nagrinėja kiekvieną mitybos aspektą – nuo skirtumo tarp gerųjų ir blogųjų riebalų iki hormonų, paveldimumo ir genų mutacijų įtakos svoriui.
„Įspūdingas žvilgsnis į mūsų apetito prigimtį ir mokslą apie metabolizmą.“
„Vogue“
Autorius: | Andrew Jenkinson |
Leidėjas: | Alma littera |
Išleidimo metai: | 2024 |
Knygos puslapių skaičius: | 336 |
Formatas: | 14x21, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786090162224 |
Vertėjas: | Diana Urbonė |
Iš kokios kalbos versta: | anglų |
Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę