✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅

🚛 Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥

Kodėl mes tunkame ir ką daryti (knyga su defektais)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

Remdamasis savo kritiška knyga „Geros kalorijos, blogos kalorijos“ ir pateikdamas naujausius duomenis, patvirtinančius jo teiginius, autorius iš naujo aptaria aktualų klausimą – kodėl mes tunkame ir kaip tą galime pakeisti.

Taubsas teigia, kad pastarąjį šimtmetį buvo propaguojamas ir žalingas, ir klaidinantis mokslinis kalorijų balanso modelis, o į pažangias mokslo idėjas nebuvo kreipiama dėmesio.

Jis taip pat pateikia atsakymus į aktualiausius klausimus: kodėl vieni žmonės yra liekni, o kiti nutukę? Kokią įtaką mūsų svoriui turi mankštinimasis ir genetika? Kokį maistą reikėtų valgyti ir kokio vengti?

Ši įtaigi, paprasta ir praktiška knyga "Kodėl mes tunkame ir ką daryti" yra puikus mitybos ir svorio reguliavimo vadovas.

Garis Taubsas (Gary Taubes) yra žurnalo Science bendradarbis. Jo rašiniai buvo skelbiami žurnaluose The Atlantic, The New York Times Magazine, Esquire ir The Best of the Best American Science Writing (2010). Jis yra pelnęs tris Nacionalinės mokslo žurnalistų asociacijos premijas. Šiuo metu Taubsas yra Kalifornijos universiteto Berklio visuomenės sveikatos fakulteto Roberto Vudo Džonsono fondo sveikatos politikos mokslo tyrėjas. Taubsas gyvena Kalifornijos valstijoje, Oklande.

Informacija

Autorius: Gary Taubes
Leidėjas: Mileda
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 344
Formatas: 12x20, minkšti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789955787365-BR

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti