✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅

🚛 Nemokamas pristatymas nuo 20€ į paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

„Kelnerio vadovas“ tai ne tik puikus vadovėlis būsimiems kavinių ir restoranų padavėjams. Šis gausiai iliustruotas leidinys galėtų būti visų maitinimo įmonių darbuotojų parankinė knyga. Joje išsamiai aptariami įvairūs aptarnaujančio personalo aspektai: prekybos psichologija; taisyklės su lankytojais ir prie stalo elgesio; aptarnavimo reikalavimai; serviravimo paslaptys; valgiaraščių sudarymo principai; maisto ir gėrimų gaminimo būdai ir receptai.
Leidinys tikrai praverstų ir stropioms namų šeimininkėms, besirūpinančiomis ne tik sočiu ir sveiku maistu, bet ir stalo estetika.

Informacija

Autorius: Bruno Hinterwirth
Leidėjas: Presvika
Išleidimo metai: 2004
Knygos puslapių skaičius: 288
ISBN ar kodas: 9955-567-34-1

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti