✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Tobulinti savo virimo įgūdžius be ypatingo teorinio pasirengimo Jums padės knygos "Kasdieniai ir šventiniai patiekalai" skyriai:
1) Valgių parinkimas,
2) Priedų pasirinkimas ir valgių paruošimas,
3) Virimo būdai,
4) Mažos gudrybės nuo A iki Ž.
Skyriuje "Tinkamai parinkite prieskonius" rasite svarbių patarimų ir išsamią lentelę, kuri padės Jums pasirinkti prieskonius iš to, ką turite.
Skyrelyje "Šis tas apie gėrimus" galėsite pasiskaityti patarimų, kokia turi būti vieno ar kito vyno temperatūra, sužinosite, kuri iš vyno rušių geriausiai tinka prie tam tikrų patiekalų.
O jeigu permesite akimis dar ir puslapį "Naudinga žinoti", būsite su šia knyga taip susipažinę, kad nedelsdami ir be dvejonių galėsite pradėti kurti būsimąjį patiekalą.
Autorius: | Rasa Ivanauskaitė |
Leidėjas: | Aktėja |
Išleidimo metai: | 2014 |
Knygos puslapių skaičius: | 462 |
Formatas: | 15x21, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955213970 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti