NEMOKAMAS pristatymas nuo 20€ į paštomatus Lietuvoje! Daugiau ČIA >>

Šventinės dovanos mobile 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥

Kaip tai valgoma. 77 išmanymo reikalaujantys patiekalai

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Šioje knygoje "Kaip tai valgoma. 77 išmanymo reikalaujantys patiekalai" skaitytojas susipažins su 77 patiekalais, kurie prie stalo jam gali kelti rūpesčių.

Ir tai ne tik omarai ar vynuoginės sraigės, kuriuos valgant tenka pasinaudoti ne vien mūsų tradiciniais valgomaisiais įrankiais, bet neįprastomis žnyplėmis.


Sunkumų gali kilti net užsakius pačius kasdieniškiausius patiekalus.

Ar žinote, kad bulvių visiškai nereikia pjaustyti peiliu, susmulkintos šakute jos atrodys patrauklesnės ir biresnės.

O pica pjaustoma kaip pyragas ir valgoma rankomis, pradedant nuo smailo galo ir pirštais prilaikant storąjį galą.

Ar žinojote, kad jūrų gaidys - ne paukštis, kad varlių šlaunelės valgomos ne peiliu ir šakute, o rankomis.


Taigi šioje knygoje "Kaip tai valgoma. 77 išmanymo reikalaujantys patiekalai" jūs rasite tai, apie ką anksčiau vargu ar susimąstydavote. Taip pat knygos pabaigoje rasite puikų kulinarijos ir restorano terminų žodynėlį.

Iš vokiečių kalbos vertė Monika Vosyliūtė

Informacija

Autorius: Hermann Bareiss
Leidėjas: Presvika
Išleidimo metai: 2003
Knygos puslapių skaičius: 88
Formatas: 14x24, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9955-424-96-6

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti