Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

0 Mėgstami
0Krepšelis
Tik šią savaitę! Nemokamas pristatymas nuo 10€ į paštomatus Lietuvoje * 🔥  NAUJIENA! 📚 Knygos ANGLŲ kalba su kodu BOOKS -20% pigiau! Naršykite čia >> 👉 ⚡

Kaip konservuoti be cukraus, acto, druskos ir net be kaitinimo?

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Knygos "Kaip konservuoti be cukraus, be acto, be druskos ir net be kaitinimo" autorė teigia, jog kiekvienas veiksmas turi turėti tikslą, nes tikslo neturėjimas yra pražūtingas ir veikėjui ir jo darbui. Koks yra Jūsų žiemos atsargų ruošimo tikslas? Jeigu tik išrikiuoti stiklainių eiles su išsaugotais vaisiais, kas begali būti paprasčiau? Taip konservuodami užpilame viską formalinu ir džiaugiamės. Ilgai, amžinai džiaugiamės... Na ir kas, kad nevalgoma? Bet juk turime...

Jūs sakysite juokinga ir kvaila... Tačiau druska, cukrus, actas ir yra tas "formalinas", tai sulėtinto veikimo bomba...

Pagrindinis konservavimo tikslas, kodėl tai daroma, turėtų būti - dėl puikios sveikatos. Tam, kad iš tiesų išsaugotume vertingas vasaros ir rudens dovanas - daržoves, vaisius, uogas, žalumynus, pasinaudotume jomis ir mes, ir mūsų artimieji, kad pasinaudotume jose esančiomis geriausiomis savybėmis.

Knygelė "Kaip konservuoti be cukraus, be acto, be druskos ir net be kaitinimo" adresuota tam, kuris ieško naujų žinių, kuris pasiruošęs veikti dėl savo šeimos gerovės, nori gyventi sveikai bei harmoningai.

Informacija

Autorius: Ilze Jansone
Leidėjas: Ilze Jansone
Išleidimo metai: 2020
Knygos puslapių skaičius: 48
Formatas: 15x22, minkšti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789934583247

Pirkėjų atsiliepimai

Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
3 1 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Parašykite atsiliepimą apie „Kaip konservuoti be cukraus, acto, druskos ir net be kaitinimo?“

Būtina įvertinti prekę
2016-08-12

Truputį marazmai, bet visai netrukdo tokią turėti namuose. Nors pavadinimas visai neatspindi turinio.