Mokomoji knyga „Juslinis gaminių vertinimas“ skirta Kauno technologijos universiteto maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų studentams. Knygoje aprašomos maisto gaminių juslinės savybės (išvaizda, kvapas, skonis, tekstūra) ir jų vertinimo metodologija, juslinės analizės atlikimo sąlygos, fiziologiniai ir psichologiniai juslinio vertinimo veiksniai, nagrinėjami pagrindiniai tarptautinėje praktikoje taikomi juslinio vertinimo metodai, vertintojų atrankos ir mokymo būdai. Be to, knyga gali būti naudinga maisto mokslo ir maisto produktų technologijos magistrantams, studijuojantiems modulį „Naujų maisto produktų kūrimas“, taip pat maisto pramonės specialistams, dirbantiems maisto produktų kokybės kontrolės ir naujų gaminių kūrimo srityse.
Autorius: | Loreta Bašinskienė |
Leidėjas: | KTU leidykla Technologija |
Išleidimo metai: | 2011 |
Knygos puslapių skaičius: | 108 |
Formatas: | 14x21, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786090201619 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti