-15% su kodu: ENG15
177,90 
Įprasta kaina: 209,29 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
177,90 
Įprasta kaina: 209,29 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 209.2900 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Informacija

Autorius: R. Paul Singh, Dennis R. Heldman, Ferruh Erdogdu,
Serija: Food Science and Technology
Leidėjas: Elsevier LTD
Išleidimo metai: 2024
Knygos puslapių skaičius: 900
ISBN-10: 0128231297
ISBN-13: 9780128231296
Formatas: 234 x 190 x 38 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Introduction to Food Engineering“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Introduction to Food Engineering“