Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary

-15% su kodu: ENG15
108,54 
Įprasta kaina: 127,69 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
108,54 
Įprasta kaina: 127,69 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 127.6900 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

An authoritative, unique reference book covering 250 cooking techniques in extensive, ultra-clear step-by-step photographs. Published to celebrate the 25th anniversary of the world-renowned centre of culinary excellence. Packaged in an attractive slipcase.

Informacija

Leidėjas: Octopus Publishing Ltd.
Išleidimo metai: 2016
Knygos puslapių skaičius: 720
ISBN-10: 0600634175
ISBN-13: 9780600634171
Formatas: 274 x 240 x 60 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Institut Paul Bocuse Gastronomique: The definitive step-by-step guide to culinary“

Būtina įvertinti prekę