Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Improving the nutritional and nutraceutical properties of wheat and other cereals

-15% su kodu: ENG15
426,02 
Įprasta kaina: 501,20 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
426,02 
Įprasta kaina: 501,20 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 501.2000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This volume reviews the key research on the nutritional components of cereals, their interactions with the gut, the way processing can inhibit or optimise their benefits and what it means for developing the next generation of nutritionally-enhanced cereal products.

Informacija

Serija: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2021
Knygos puslapių skaičius: 382
ISBN-10: 1786764792
ISBN-13: 9781786764799
Formatas: 235 x 157 x 25 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Improving the nutritional and nutraceutical properties of wheat and other cereals“

Būtina įvertinti prekę