Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

HURDLE EFFECT OF POLYOLS AND FIBRE TO IMPROVE QUALITY AND SHELF LIFE: HURDLE EFFECT OF POLYOLS AND FIBRE TO IMPROVE QUALITY AND SHELF LIFE OF BAKED PRODCUTS

-15% su kodu: ENG15
97,74 
Įprasta kaina: 114,99 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
97,74 
Įprasta kaina: 114,99 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 114.9900 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: Suresh Bhise, Amarjeet Kaur, Preeti Shukla,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2024
Knygos puslapių skaičius: 176
ISBN-10: 620201444X
ISBN-13: 9786202014441
Formatas: 220 x 150 x 11 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „HURDLE EFFECT OF POLYOLS AND FIBRE TO IMPROVE QUALITY AND SHELF LIFE: HURDLE EFFECT OF POLYOLS AND FIBRE TO IMPROVE QUALITY AND SHELF LIFE OF BAKED PRODCUTS“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „HURDLE EFFECT OF POLYOLS AND FIBRE TO IMPROVE QUALITY AND SHELF LIFE: HURDLE EFFECT OF POLYOLS AND FIBRE TO IMPROVE QUALITY AND SHELF LIFE OF BAKED PRODCUTS“