Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Home Preparation of Jelly and Marmalade

-15% su kodu: ENG15
22,08 
Įprasta kaina: 25,98 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
22,08 
Įprasta kaina: 25,98 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 25.9800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

A wonderful vintage volume containing a comprehensive guide to making your own jellies and marmalades. Profusely illustrated and packed full of interesting recipes and handy tips, this volume is highly recommended for those with an interest in fruit preservation, and would make for a great addition to kitchen collections. Contents include: ¿General Principles¿, ¿Jelly Making Operations¿, ¿Jelly Recipes¿, ¿Marmalade¿, ¿Defects and Causes of Failure¿, ¿Home Made Jelly Juices¿, ¿Home Made Pectin Extracts¿, ¿Apple Penctin Extracts¿, ¿Citrus Pectin Extract From Fresh Peel¿, et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on preserving food.

Informacija

Autorius: William V. Cruess
Leidėjas: Becker Press
Išleidimo metai: 2012
Knygos puslapių skaičius: 30
ISBN-10: 1447463943
ISBN-13: 9781447463948
Formatas: 216 x 140 x 3 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Home Preparation of Jelly and Marmalade“

Būtina įvertinti prekę