Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Home Canning, Drying and Preserving

-15% su kodu: ENG15
53,13 
Įprasta kaina: 62,50 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
53,13 
Įprasta kaina: 62,50 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 62.5000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This vintage volume contains an exhaustive collection of recipes for utilising surplus fruit and vegetables, and includes instructions for making marmalades, jams, preserves, butter, jellies, and more. Written in plain language and packed full of handy tips and useful ideas, this book is recommended for those with an interest in economical cookery, and would make for a great addition to collections of allied literature. Contents include: ¿Saving Food and Money¿, ¿General Directions for Canning¿, ¿Equipment¿, ¿Altitude¿, ¿Canning Vegetables¿, ¿Vegetable Combinations¿, ¿Canning Fruits¿, ¿Conserves, Jams, Marmalades, Preserves, and Sweetmeats¿, ¿Fruit Butter¿, ¿Jellies¿, et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on preserving food.

Informacija

Autorius: A. Louise Andrea
Leidėjas: Barlow Press
Išleidimo metai: 2012
Knygos puslapių skaičius: 188
ISBN-10: 1447464362
ISBN-13: 9781447464365
Formatas: 216 x 140 x 10 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Home Canning, Drying and Preserving“

Būtina įvertinti prekę