Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

History of Modern Biotechnology I

-15% su kodu: ENG15
287,96 
Įprasta kaina: 338,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
287,96 
Įprasta kaina: 338,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 338.7800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

History of Modern Biotechnology, devided into two volumes (69 and 70), is devoted to the developments in different countries. A.L. Demain, A. Fang: The Natural Functions of Secondary Metabolites.- T. Beppu: Development of Applied Microbiology to Modern Biotechnology in Japan.- H. Kumagai: Microbial Production of Amino Acids in Japan.- T.K. Ghose, V.S. Bisaria: Development of Biotechnology in India.- M. Roehr: History of Biotechnology in Austria.- J. Hollo, U.P. Kralovánszky: Biotechnology in Hungary.- A. Fiechter: Biotechnology in Switzerland and a Glance at Germany.

Informacija

Serija: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology
Leidėjas: Springer Berlin Heidelberg
Išleidimo metai: 2013
Knygos puslapių skaičius: 236
ISBN-10: 3662142686
ISBN-13: 9783662142684
Formatas: 235 x 155 x 13 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „History of Modern Biotechnology I“

Būtina įvertinti prekę