Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

History of Indian Food

-15% su kodu: ENG15
30,39 
Įprasta kaina: 35,75 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
30,39 
Įprasta kaina: 35,75 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 35.7500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Food has also been a guiding force in national integration. Spices cultivated in south India are an integral part of Kashmiri cuisine up-north while the saffron produced in Kashmir gets used in south Indian delicacies. Food indeed is a unifying force. India has a glorious tradition of healthy food. People in India have always res...

Informacija

Autorius: Anshumali Pandey
Leidėjas: Notion Press
Išleidimo metai: 2021
Knygos puslapių skaičius: 192
ISBN-10: 1638509530
ISBN-13: 9781638509530
Formatas: 203 x 127 x 11 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „History of Indian Food“

Būtina įvertinti prekę