Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

History and Trends in Bioprocessing and Biotransformation

-15% su kodu: ENG15
431,95 
Įprasta kaina: 508,18 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
431,95 
Įprasta kaina: 508,18 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 508.1800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

F. Hammar: History of Modern Genetics in Germany.- D. Haralampidis, M. Trojanowska, A.E. Osbourn: Biosynthesis of Triterpenoid Saponins in Plants.- E. Nagy: Three-Phase Oxygen Absorption and its Effect on Fermentation.- K. Riedel, G. Kunze, A. König: Microbial Sensors on a Respiratory Basis for Wastewater Monitoring.- S.H. Krishna, N.D. Srinivas, K.S.M.S. Raghavarao, N.G. Karanth: Reverse Micellar Extraction for Downstream Processing of Proteins/Enzymes.- B. Orlich, R. Schomäcker: Enzyme Catalysis in Reverse Micelles.- G.C. Sahoo, N.N. Dutta: Perspectives in Liquid Membrane Extraction of Cephalosporin Antibiotics.

Informacija

Serija: Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology
Leidėjas: Springer Berlin Heidelberg
Išleidimo metai: 2001
Knygos puslapių skaičius: 276
ISBN-10: 3540423710
ISBN-13: 9783540423713
Formatas: 241 x 160 x 20 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „History and Trends in Bioprocessing and Biotransformation“

Būtina įvertinti prekę