Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

0 Mėgstami
0Krepšelis

Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks

-20% su kodu: BOOKS
52,34 
Įprasta kaina: 65,43 
-20% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-09
-20% su kodu: BOOKS
52,34 
Įprasta kaina: 65,43 
-20% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-09
-20% su kodu: BOOKS
2025-02-28 65.4300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

Published in 1868 by renowned cooking teacher Pierre Blot, this book is a masterwork of French cookery. Blot came to America as a refugee from Napoleonic France, and in 1865, he opened, arguably, the first French cooking school in America.

Informacija

Autorius: Pierre Blot
Leidėjas: Arcadia Publishing
Išleidimo metai: 2008
Knygos puslapių skaičius: 488
ISBN-10: 1429012722
ISBN-13: 9781429012720
Formatas: 229 x 152 x 29 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks“