Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Handbook of Microwave Technology for Food Application

-15% su kodu: ENG15
786,32 
Įprasta kaina: 925,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
786,32 
Įprasta kaina: 925,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 925.0800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

"Integrates principles of electromagnetics, dielectrics, heat and moisture transfer, packaging, solid mechanics, fluid flow, food chemistry, and microbiology to provide a comprehensive overview of microwave processing in a single accessible source."

Informacija

Autorius: Ashim K. Datta, Ramaswamy C. Anantheswaran,
Leidėjas: CRC Press
Išleidimo metai: 2001
Knygos puslapių skaičius: 544
ISBN-10: 0824704908
ISBN-13: 9780824704902
Formatas: 240 x 161 x 34 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Handbook of Microwave Technology for Food Application“

Būtina įvertinti prekę