Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Handbook of Fruit Science and Technology: Production, Composition, Storage, and Processing

-15% su kodu: ENG15
975,08 
Įprasta kaina: 1 147,15 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
975,08 
Įprasta kaina: 1 147,15 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 1147.1500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This work offers comprehensive, current coverage of preharvest and postharvest handling and production of fruits grown in tropical, subtropical and temperate regions throughout the world. It discusses over 60 major and minor crops, and details developments in fruit handling and disease control, storage practices, packaging for fruit protection, sizing equipment, conveyors, package fillers, refrigeration methods and more.

Informacija

Autorius: D. K. Salunkhe, Salunkhe,
Leidėjas: Routledge
Išleidimo metai: 1995
Knygos puslapių skaičius: 628
ISBN-10: 0824796438
ISBN-13: 9780824796433
Formatas: 260 x 183 x 38 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Handbook of Fruit Science and Technology: Production, Composition, Storage, and Processing“

Būtina įvertinti prekę