Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Hallacas Venezolanas: Como Hacerlas

-15% su kodu: ENG15
31,54 
Įprasta kaina: 37,11 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
31,54 
Įprasta kaina: 37,11 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 37.1100 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Long ago on rich Venezuelan ranches the owners(of Spanish decent) ate lavish meals with European ingredients (olives, raisins and nuts). They owned many slaves and servants. The slaves would save or scavenge the leftover stews of pork, chicken and beef and put them all together, adding indigenous ingredients for flavor. They ground and boiled the cornmeal, they were usually fed, until it was fine. They rolled it out and put the mixed leftovers into it. Banana leaves were available and were used to wrap their meat-stuffed corn meal creations.

Informacija

Autorius: Georgette L Baker
Serija: 1
Leidėjas: Cantemos
Išleidimo metai: 2016
Knygos puslapių skaičius: 40
ISBN-10: 1892306514
ISBN-13: 9781892306517
Formatas: 235 x 157 x 8 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Hallacas Venezolanas: Como Hacerlas“

Būtina įvertinti prekę