Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

0 Mėgstami
0Krepšelis
Tik šią savaitę! Nemokamas pristatymas nuo 10€ į paštomatus Lietuvoje * 🔥  NAUJIENA! 📚 Knygos ANGLŲ kalba su kodu BOOKS -20% pigiau! Naršykite čia >> 👉 ⚡

Gyvūninio maisto technologija ir inžinerija

-10% su kodu: PATOGU
14,39 
Įprasta kaina: 15,99 
-10% su kodu: PATOGU
Kupono kodas: PATOGU
Akcija baigiasi: 2025-03-18
-10% su kodu: PATOGU
14,39 
Įprasta kaina: 15,99 
-10% su kodu: PATOGU
Kupono kodas: PATOGU
Akcija baigiasi: 2025-03-18
-10% su kodu: PATOGU
2025-03-31 14.39 InStock
Knygą turime sandėlyje
Nemokamas pristatymas į paštomatus kovo 14 d. užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

Aloyzas Gudonis - Kauno technologijos universiteto Maisto mokslo ir technologijos katedros docentas emeritas, technikos mokslų daktaras. Pirmoji mokomoji Aloyzo Gudonio knyga Pieno pramonės įmonių įrengimai išleista 1973 metais, jam dirbant tuomečiame Kalvarijos maisto pramonės technikume.
Daugumą autoriaus studentams skirtų mokomųjų knygų išleido leidyklos „Technologija" (KTU) ir „Utenos Indra". AB „Rokiškio sūris" lėšomis išleisti A. Gudonio vadovėliai Pieno ir pieno produktų technologija (2002), Pieno ir pieno produktų mokslas ir technologija (2006) ir mokomosios knygos Pieno raugų mikroflora (1996), Pieno riebalų produktai (2001), Metodiniai nurodymai pieno produktų gamybos technologijos bakalauro baigiamajam darbui (su G. Stasiulioniene, 2017).

Informacija

Autorius: Aloyzas Gudonis
Leidėjas: Alytaus spaustuvė
Išleidimo metai: 2019
Knygos puslapių skaičius: 376
Formatas: 15x21, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786098171495

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Gyvūninio maisto technologija ir inžinerija“

Būtina įvertinti prekę