✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅

🚛 CYBER MONDAY! Nemokamas pristatymas nuo 10€ į Venipak paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Su kokiu neįsivaizduojamu azartu žvilgantis molibdeno peilis raiko prinokusį pomidorą, o kraujuojantį jį pribaigia, lyg pilkos snaigės krintančios iš dangaus, juodieji pipirai.
Primena ištrauką iš įtempto siužeto trilerio? Tai veikiau įtempto siužeto gastronomijos scenarijus, kurį su nežabota aistra bei fantazija kulinarijos metras ir gurmanas Robertas Ščesnavičius rašo jau 35 metus. Kvapo fenomenas, skonio psichologija, ditirambai Europos šalių virtuvei ir genialiesiems restoranų šefams bei jų šedevrams. Visa tai pagardinta pikantiškomis istorijomis apie sutiktas garsenybes, aštriais kelionių prieskoniais, pateikiama su elegancija, ironija, išmintimi ir pašmaikštavimais. Per gastronomiją apie gyvenimą, per gyvenimą apie gastronomiją – puikus šio „literatūros patiekalo“ apibūdinimas.

Informacija

Autorius: Robertas Ščesnavičius
Leidėjas: Alma littera
Išleidimo metai: 2008
Knygos puslapių skaičius: 176
Formatas: 17x21, minkšti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789955249207

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti