Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Gourmet cuisine from the steam oven: Recipes for the BORA X BO

-15% su kodu: ENG15
58,72 
Įprasta kaina: 69,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
58,72 
Įprasta kaina: 69,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 69.0800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Four Michelin-star chefs take cooking and baking in the steam oven to a whole new level: whether you want succulent roasts, crisp crusts, crunchy fresh vegetables or light and creamy soufflés, Johann Lafer, Andreas Senn, Cornelius Speinle and Eckart Witzigmann reveal their best recipes for the BORA X BO flex oven and guarantee top-class culinary indulgence thanks to their creative and diverse flavour combinations. Some of the tantalisingly tempting dishes include duck breast in a ginger crust, crunchy rice rolls on sesame spinach, green tomato gazpacho, vegetable, and chickpea papillotes, lemon cream and Swiss carrot cake.

Informacija

Autorius: Johann Lafer, Andreas Senn, Cornelius Speinle, Eckart Witzigmann,
Leidėjas: Gräfe u. Unzer AutorenV
Išleidimo metai: 2022
Knygos puslapių skaičius: 312
ISBN-10: 3833885246
ISBN-13: 9783833885242
Formatas: 265 x 234 x 36 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Gourmet cuisine from the steam oven: Recipes for the BORA X BO“

Būtina įvertinti prekę