Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

-15% su kodu: ENG15
19,99 
Įprasta kaina: 23,52 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
19,99 
Įprasta kaina: 23,52 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 23.5200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

People avoid gluten consumption for a variety of reasons. Adherents of a gluten free diet do not eat foods containing wheat, barley, rye or triticale. Oats are often excluded as well. Journaling one's progress through a gluten free diet can be a good method of tracking the effectiveness of the diet. In cases of celiac disease or gluten insensitivity a daily log of symptom appearance is a handy way to track diet effectiveness. Perceived health benefits, when notated, can attest to the diet's efficacy.

Informacija

Autorius: Speedy Publishing Llc
Leidėjas: Speedy Publishing LLC
Išleidimo metai: 2014
Knygos puslapių skaičius: 50
ISBN-10: 1632874164
ISBN-13: 9781632874160
Formatas: 280 x 216 x 3 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Gluten Free Journal“

Būtina įvertinti prekę