Sunku patikėti, kad prieš dvi dešimtis metų į kulinarijos knygas rimtai nežiūrėjo nei leidėjai, nei pirkėjai. Dabar pasaulyje per metus jų išleidžiama dešimtys tūkstančių! Ne išimtis ir mūsų šalis - skaniaisiais atradimais dalijasi virtuvės guru ir pradedantieji, garsenybės ir paprasti žmonės.
Žurnalo „Šeimininkė“ leidinys „Geriausi patiekalai“ taip pat randa vietos Jūsų virtuvės parankinių knygų lentynoje. Nepretenduojame į kulinarijos haute couture - tai patiekalai Jūsų kasdieniam ir šventiniam stalui.
Baltijos šalių gyventojų mitybos ir maisto ruošimo įpročių tyrimas atskleidė, kad 95 procentai lietuvių maistą gamina namuose. Taip ir pigiau, ir skaniau, ir sveikiau. Virtuvė - namų traukos centras. Tegu sklinda iš jos dieviški kvapai, nes skanus maistas - pati geriausia investicija į gerą nuotaiką ir bendrystę. Kepkite, virkite, troškinkite - telaimina kulinarijos mūza!
Leidėjas: | Ūkininko patarėjas |
Išleidimo metai: | 2002 |
Knygos puslapių skaičius: | 96 |
Formatas: | 21x29, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9772538727001 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti