Genetically Altered Foods and Your Health: Food at Risk

-15% su kodu: ENG15
35,55 
Įprasta kaina: 41,82 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
35,55 
Įprasta kaina: 41,82 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 41.8200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

Genetic engineering is radically changing our food--at great risk to human health and the environment. Why are scientists genetically altering foods? Are they safe? Why aren't genetically engineered foods labeled as such? Ken Roseboro addresses these and other issues concerning genetically altered foods, and explains why organic foods are practical and safe alternatives to this risky technology.

Informacija

Autorius: Ken Roseboro
Leidėjas: Basic Health Publications, Inc.
Išleidimo metai: 2004
Knygos puslapių skaičius: 128
ISBN-10: 1681627221
ISBN-13: 9781681627229
Formatas: 209 x 132 x 11 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Genetically Altered Foods and Your Health: Food at Risk“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Genetically Altered Foods and Your Health: Food at Risk“