Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Gastronomy as a fine art, or, The science of good living: A translation of the Physiologie du goût of Brillat-Savarin

-15% su kodu: ENG15
85,52 
Įprasta kaina: 100,61 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
85,52 
Įprasta kaina: 100,61 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 100.6100 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: Robert E. Anderson
Leidėjas: Antigonos Verlag
Išleidimo metai: 2024
Knygos puslapių skaičius: 332
ISBN-10: 3388213003
ISBN-13: 9783388213002
Formatas: 216 x 153 x 26 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Gastronomy as a fine art, or, The science of good living: A translation of the Physiologie du goût of Brillat-Savarin“

Būtina įvertinti prekę