Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Gamma Irradiation of Almonds: Reduction of Salmonella by Optimizing Gamma Irradiation Dose

-15% su kodu: ENG15
48,81 
Įprasta kaina: 57,42 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
48,81 
Įprasta kaina: 57,42 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 57.4200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Contamination in produce is of particular concern because produce is often consumed raw. This book highlights pitfalls in foodsafety management and provides key insight into the means of avoiding them. This book covers recent technology for the almonds safety and its affect on microbiological quality that might have an impact on human health. Including almonds data, it also provides comprehensive results after gamma irradiation. It illustrates the effect of gamma treatments on Salmonella enteritidis on almonds.

Informacija

Autorius: Rabia Aslam, Faiza Saleem,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2014
Knygos puslapių skaičius: 80
ISBN-10: 3659620629
ISBN-13: 9783659620621
Formatas: 220 x 150 x 5 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Gamma Irradiation of Almonds: Reduction of Salmonella by Optimizing Gamma Irradiation Dose“

Būtina įvertinti prekę