Tik iki vidurnakčio! -5% papildoma nuolaida krepšeliui su kodu: EXTRA5

0 Mėgstami
0Krepšelis

French Boulangerie: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

-22% su kodu: BOOKS
40,65 
Įprasta kaina: 52,12 
-22% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-30
-22% su kodu: BOOKS
40,65 
Įprasta kaina: 52,12 
-22% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-30
-22% su kodu: BOOKS
2025-03-31 40.65 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: Ferrandi Paris
Leidėjas: Thames & Hudson
Išleidimo metai: 2024
Knygos puslapių skaičius: 303
ISBN-10: 2080433334
ISBN-13: 9782080433336
Formatas: 289 x 218 x 28 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „French Boulangerie: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „French Boulangerie: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts“