Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

French Boulangerie: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

-15% su kodu: ENG15
44,30 
Įprasta kaina: 52,12 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
44,30 
Įprasta kaina: 52,12 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 52.1200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Informacija

Autorius: Ferrandi Paris
Leidėjas: Thames & Hudson
Išleidimo metai: 2024
Knygos puslapių skaičius: 303
ISBN-10: 2080433334
ISBN-13: 9782080433336
Formatas: 289 x 218 x 28 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „French Boulangerie: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts“

Būtina įvertinti prekę