Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

-15% su kodu: ENG15
549,89 
Įprasta kaina: 646,93 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
549,89 
Įprasta kaina: 646,93 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 646.9300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

New data continually indicate that antioxidants may contribute to reductions in cancer risks and that chronic consumption of low levels of chemical carcinogens in our diet may contribute to an increased risk of developing specific types of cancers. Research also shows that in America today, the leading causes of death are cancer and heart disease. Considering that diet plays a significant role in the development of both of these diseases, issues of food toxicology become particularly topical.

Informacija

Autorius: William Helferich, Carl K. Winter,
Leidėjas: Routledge
Išleidimo metai: 2000
Knygos puslapių skaičius: 240
ISBN-10: 0849327601
ISBN-13: 9780849327605
Formatas: 240 x 161 x 18 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Food Toxicology“

Būtina įvertinti prekę