Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

FOOD TECHNOLOGY AND RESEARCH ADVANCEMENT

-15% su kodu: ENG15
86,50 
Įprasta kaina: 101,77 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
86,50 
Įprasta kaina: 101,77 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 101.7700 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

The present book updates the subject content of food technology, food quality, quality evaluation, food contamination and quality enhancement technology. The book will be helpful for the researchers, academia working in the field of food technology, food quality, quality evaluation, food contamination and quality enhancement technology, food technology, food quality, quality evaluation, food contamination and quality enhancement technology.

Informacija

Autorius: Avnish Chauhan
Leidėjas: DISCOVERY PUBLISHING HOUSE PVT LTD
Išleidimo metai: 2018
Knygos puslapių skaičius: 210
ISBN-10: 9386841495
ISBN-13: 9789386841490
Formatas: 250 x 175 x 16 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „FOOD TECHNOLOGY AND RESEARCH ADVANCEMENT“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „FOOD TECHNOLOGY AND RESEARCH ADVANCEMENT“