Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Food Processing Operations and Scale-up

-15% su kodu: ENG15
687,69 
Įprasta kaina: 809,05 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
687,69 
Įprasta kaina: 809,05 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 809.0500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Intended for students and practitioners who have a basic education in chemical engineering or food science. Contains basic information in each area and describes some of the fundamental ideas of processing development and design. Examines the food industry structure, how it works, consumer products,

Informacija

Autorius: Kenneth J. Valentas, J. Peter Clark, Leon Levin,
Leidėjas: CRC Press
Išleidimo metai: 1990
Knygos puslapių skaičius: 410
ISBN-10: 0824782798
ISBN-13: 9780824782795
Formatas: 235 x 157 x 27 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Food Processing Operations and Scale-up“

Būtina įvertinti prekę