Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Food Processing and Preservation

-15% su kodu: ENG15
192,69 
Įprasta kaina: 226,69 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
192,69 
Įprasta kaina: 226,69 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 226.6900 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

Today Food Preservation process has improved constantly. The present book deals with the advanced methods of food preservation and provides the overall knowledge about the preservation of foods and food grains. The present edition deals with the relationships between engineering nutritional, microbiological, biochemical and economic aspects of food preservation. This book provides up-to-date review of the current state of food preservation. The book is very useful for B.Sc. and M.Sc. students, teachers and for research scholars.

Informacija

Autorius: Neelam Khetarpaul
Leidėjas: Daya Publishing House
Išleidimo metai: 2012
Knygos puslapių skaičius: 564
ISBN-10: 9351240592
ISBN-13: 9789351240594
Formatas: 222 x 145 x 34 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Food Processing and Preservation“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Food Processing and Preservation“