Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Food Nanoscience and Nanotechnology

-15% su kodu: ENG15
143,97 
Įprasta kaina: 169,38 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
143,97 
Įprasta kaina: 169,38 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 169.3800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

 Nanoscience and nanotechnology have had a great impact on the food industry. They have increased the nutritional and functional properties of a number of food products and have aided in food preservation through the addition of antimicrobials or the reduction of water activity. These and many other applications have emerged in recent years to transform food science and technology. This book proposes to look at some of these applications and their effect on food production and innovation.  

Informacija

Serija: Food Engineering Series
Leidėjas: Springer Nature Switzerland
Išleidimo metai: 2015
Knygos puslapių skaičius: 320
ISBN-10: 3319135953
ISBN-13: 9783319135953
Formatas: 241 x 160 x 22 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Food Nanoscience and Nanotechnology“

Būtina įvertinti prekę