Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

-15% su kodu: ENG15
97,30 
Įprasta kaina: 114,47 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
97,30 
Įprasta kaina: 114,47 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 114.4700 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Food Microbiology is the study of action of microbes on food. The book discusses in a narrative style, the interaction between microbes, food and the environment besidestracing the beneficial and harmful effects of microbial growth in food. The contents of the book have been sequentially divided into 5 units giving a detailed account of the various aspects of food as an ecosystem, preservation techniquesboth traditional and advanced, importance of microbial degradation and fermentation of food along with the prevalent food-borne diseases. The laboratory diagnosis of the food-borne pathogens and their isolation, identification and characterization would be useful for students, researchers and teachers.

Informacija

Autorius: K. Ramesh Vijaya
Leidėjas: MJP Publisher
Išleidimo metai: 2021
Knygos puslapių skaičius: 828
ISBN-10: 8180940195
ISBN-13: 9788180940194
Formatas: 244 x 170 x 44 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Food Microbiology“

Būtina įvertinti prekę