Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Food Irradiation: An Emerging Method of Food Preservation

-20% su kodu: BOOKS
50,54 
Įprasta kaina: 63,18 
-20% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-09
-20% su kodu: BOOKS
50,54 
Įprasta kaina: 63,18 
-20% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-09
-20% su kodu: BOOKS
2025-02-28 63.1800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Informacija

Autorius: P. Gokulakrishnan, G. Thirumalaisamy,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2022
Knygos puslapių skaičius: 64
ISBN-10: 6205527200
ISBN-13: 9786205527207
Formatas: 220 x 150 x 4 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Food Irradiation: An Emerging Method of Food Preservation“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Food Irradiation: An Emerging Method of Food Preservation“