Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Food in the Air and Space: The Surprising History of Food and Drink in the Skies

-15% su kodu: ENG15
114,07 
Įprasta kaina: 134,20 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
114,07 
Įprasta kaina: 134,20 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 134.2000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book explores the history of food in flight from hydrogen balloons to the space station: what was served, how and why; the problems with heating, cooling, and serving technology; logistics; overcoming cultural barriers; and the effect of altitude on our senses of taste and smell.

Informacija

Autorius: Richard Foss
Serija: Food on the Go
Leidėjas: Rowman & Littlefield Publishers
Išleidimo metai: 2014
Knygos puslapių skaičius: 248
ISBN-10: 1442227281
ISBN-13: 9781442227286
Formatas: 235 x 157 x 19 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Food in the Air and Space: The Surprising History of Food and Drink in the Skies“

Būtina įvertinti prekę