Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Flavours & Art of Indian Regional Cuisine

-15% su kodu: ENG15
35,19 
Įprasta kaina: 41,40 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
35,19 
Įprasta kaina: 41,40 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 41.4000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

This book is divided into 2 Parts A. INDIAN CUISINES ---- THE INTRODUCTION The first part of this book consists of Indian Cuisine. It deals with the introduction and features of Indian cuisine. Then there is a brief discussion about spices, major ingredients, basic Kitchen Equipments, etc. B. REGIONAL CUISINES ----- THE DIVERSITIES The Second part of the book has a brief discussion on major regional cuisine of India. The cuisines are discussed with regards to their location, history, Ingredients and Spices used cooking styles, Food habits and Specialties.

Informacija

Autorius: Vinod
Leidėjas: Notion Press
Išleidimo metai: 2021
Knygos puslapių skaičius: 218
ISBN-10: 1639579907
ISBN-13: 9781639579907
Formatas: 216 x 140 x 12 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Flavours & Art of Indian Regional Cuisine“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Flavours & Art of Indian Regional Cuisine“