Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Flavor Chemistry of Ethnic Foods

-15% su kodu: ENG15
259,17 
Įprasta kaina: 304,90 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
259,17 
Įprasta kaina: 304,90 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 304.9000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Ethnic and international foods have gradually been integrated into the daily diet in North America. However, the existing literature of flavor characteristics and chemistry of such foods remains fragmentary and diverse. This book presents a summary of the current status of knowledge in this area.

Informacija

Leidėjas: Springer New York
Išleidimo metai: 2012
Knygos puslapių skaičius: 284
ISBN-10: 146137166X
ISBN-13: 9781461371663
Formatas: 254 x 178 x 16 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Flavor Chemistry of Ethnic Foods“

Būtina įvertinti prekę