Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Fermented foods in general and ethnic fermented foods in particular

-15% su kodu: ENG15
30,46 
Įprasta kaina: 35,84 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
30,46 
Įprasta kaina: 35,84 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 35.8400 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

The authors of the present book highlighted the fundamental knowledge regarding concepts (principles), definitions (conceptual limits of terms), evolutionary aspects, historical background, microbiological and biochemical (enzymological) bases, technological aspects as well as health benefits and harms of fermented foods in general (from staple foods to delicacies such as cheeses, wines, table olives, chocolates and teas) and of ethnic (or traditional) fermented foods in particular (such as kimchi, injera, tempeh, natto, doenjang, caiçuma, aluá, tucupi, among others).

Informacija

Autorius: Moacir Couto de Andrade Júnior, Jerusa Souza Andrade,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2015
Knygos puslapių skaičius: 152
ISBN-10: 3659712493
ISBN-13: 9783659712494
Formatas: 220 x 150 x 10 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Fermented foods in general and ethnic fermented foods in particular“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Fermented foods in general and ethnic fermented foods in particular“