✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅

🚛 BLACK FRIDAY! Nemokamas pristatymas nuo 10€ į Venipak paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Gaminimo darbus palengvina ir patys mažiausi pagalbininkai...


Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O viską gerokai palengvina patys mažiausi pagalbininkai - mielės ir bakterijos.


Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti. Rauginti maisto produktai sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą, o svarbiausia - neabejotinai gardūs!


- Konservavimas druska ir pieno rūgšties bakterijomis.

- Įvairiausi gardėsiai iš pieno, sūrio, dešros ir sojų.

- Rafinuoto skonio kepiniai.

- Skanus actas ir vynas - savomis rankomis.


Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų!


Iš vokiečių kalbos vertė Snieguolė Vingienė

TURINYS

TURINYS


Daržovių asorti / 11

Konservuoti agurkėliai / 14

Rauginti kopūstai / 16

Vaisių actas / 27

Sojų pasta / 33

Sojų varškė / 35

Rūgpienis / 42

Šviežias sūris / 58

Kumpis / 81

Duona su raugu / 100

Obuolių vynas / 109

Alus / 111

Informacija

Autorius: Cosima Bellersen Quirini
Leidėjas: Naujoji Rosma
Išleidimo metai: 2016
Knygos puslapių skaičius: 128
Formatas: 17x24, minkšti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789955063315

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti