✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Gaminimo darbus palengvina ir patys mažiausi pagalbininkai...
Naujas žvilgsnis į fermentaciją: pačių rauginti kopūstai, sojų pasta, kečupas, sūris ir kumpis, namuose daromas alus ir kepama duona. O viską gerokai palengvina patys mažiausi pagalbininkai - mielės ir bakterijos.
Maisto fermentavimas yra pats seniausias kulinarinis metodas, naudojamas daugybei produktų ir gaminti, ir išlaikyti. Rauginti maisto produktai sveiki, gerai pasisavinami, skatina virškinimą, stiprina imunitetą, o svarbiausia - neabejotinai gardūs!
- Konservavimas druska ir pieno rūgšties bakterijomis.
- Įvairiausi gardėsiai iš pieno, sūrio, dešros ir sojų.
- Rafinuoto skonio kepiniai.
- Skanus actas ir vynas - savomis rankomis.
Nauda įsitikinsite patys iš daugiau nei 250 įkvepiančių receptų ir jų variantų!
Iš vokiečių kalbos vertė Snieguolė Vingienė
Autorius: | Cosima Bellersen Quirini |
Leidėjas: | Naujoji Rosma |
Išleidimo metai: | 2016 |
Knygos puslapių skaičius: | 128 |
Formatas: | 17x24, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955063315 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti