Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Ensuring safety and quality in the production of beef Volume 2: Quality

-15% su kodu: ENG15
515,86 
Įprasta kaina: 606,89 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
515,86 
Įprasta kaina: 606,89 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 606.8900 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Volume 2 reviews developments related to quality, starting with the way breeding and growth affect meat quality. The book then discusses cattle nutrition and management before concluding with an assessment of factors determining individual quality traits such as colour and flavour.

Informacija

Serija: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 444
ISBN-10: 1786760606
ISBN-13: 9781786760609
Formatas: 235 x 157 x 28 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Ensuring safety and quality in the production of beef Volume 2: Quality“

Būtina įvertinti prekę