Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Ensuring safety and quality in the production of beef Volume 1: Safety

-15% su kodu: ENG15
337,71 
Įprasta kaina: 397,30 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
337,71 
Įprasta kaina: 397,30 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 397.3000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Volume 1 looks at key research trends in ensuring safe beef production, both on the farm and during slaughter. These include current research on pathogens in beef, risk assessment and detection as well as food safety management.

Informacija

Serija: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 254
ISBN-10: 1786760568
ISBN-13: 9781786760562
Formatas: 235 x 157 x 18 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Ensuring safety and quality in the production of beef Volume 1: Safety“

Būtina įvertinti prekę