Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Enhancing salt tolerance in corn using genetic engineering

-15% su kodu: ENG15
40,24 
Įprasta kaina: 47,34 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
40,24 
Įprasta kaina: 47,34 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 47.3400 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

One corn (Zea maize L.) cultivar was used in this study (Giza 643), for its competence during the course of tissue culture, to improve its tolerance to salt stress via genetic transformation using glycerol-3-phosphate dehydrogenase (GPD1) gene isolated from Egyptian isolates of yeast (Saccharomyces cerevisiae) grown under salt and osmotic stress at concentrations 2M NaCl and 2M sorbitol, respectively. using simple and economic technique called Fluorescence differential display (FDD).

Informacija

Autorius: Sherif Edris
Leidėjas: Noor Publishing
Išleidimo metai: 2016
Knygos puslapių skaičius: 104
ISBN-10: 3330801115
ISBN-13: 9783330801110
Formatas: 220 x 150 x 7 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Enhancing salt tolerance in corn using genetic engineering“

Būtina įvertinti prekę