Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Effect of Gamma Radiation on Nutritional Value of Grapes

-15% su kodu: ENG15
48,81 
Įprasta kaina: 57,42 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
48,81 
Įprasta kaina: 57,42 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 57.4200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Grapes are an important agricultural crop which is consumed both in raw form as fresh fruit as well as in many industrial products. the microbes present on the fruit is responsible for the decay of the fruit which result in less shelf life. The present work highlights the significance of gamma radiation in enhancing the shelf life of grapes. The work also focuses on the effect of gamma radiation on nutritional value of grapes.

Informacija

Autorius: Neelma Munir, Zunaira Tahir, Shagufta Naz,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2015
Knygos puslapių skaičius: 88
ISBN-10: 3659754676
ISBN-13: 9783659754678
Formatas: 220 x 150 x 6 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Effect of Gamma Radiation on Nutritional Value of Grapes“

Būtina įvertinti prekę